Nauti huippunopeista nettiyhteyksistä

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Liity jäseneksi

1. Liity jäseneksi

Liity Vessönet ANL OSK jäseneksi täyttämällä tilauslomakkeemme. Täytetty lomake palautetaan osuuskunnan postilaatikkoon, joka sijaitsee Svenskborgissa, vanhan VPK:n autotalliovien vieressä tai anna se Vessönetin hallituksen jäsenelle. Vessönetin hallitus käsittelevät hakemuksesi. Osuuskunnan sihteeri hoitaa kanssanne asiakirjat. Molemmat osapuolet allekirjoittavat tilauksenne kahtena kappaleena, yksi kummallekin osapuolelle. Osuuskunnan rahastonhoitaja laskuttaa jäsenmaksusta 450 euroa. Jäsenmaksu on kertamaksu. Ainoastaan maksettu jäsenmaksu oikeuttaa jäsenyyteen.

Jäsenmaksu on yhden valokuidun varausmaksu.

2. Tilaa liittymä

Ainoastaan Vessönet Anl Osk jäsen voi tilata laajakaistaliittymän, katso kohta 1. Täytä tilauslomake kahtena kappaleena ja palauta se Vessönetin postilaatikkoon tai hallituksen jäsenelle.
Liittymä maksaa 2400 € ja sen voi maksaa kertamaksuna tai kolmessa erässä. Vessönet tarjoaa myös rahoitusta.

Jäsen maksaa kaivuusta Vessönetin kytkentäpisteestä talolle saakka. Riittävä määrä valokuitukaapelia kuuluu hintaan, mutta viimeiset 100 metriä ei sisälly, katso hinnasto. Kytkentätyöt suorittaa Vessönetin valtuutettu asentaja. Kun liittymä on käyttövalmis tilaaja maksaa liittymismaksun lisäksi myös osuuskunnan kuukausimaksun.

3. Tilaa asennus

Kun valokuitukaapeli on vedetty perille saakka ja Vessönet on käsitellyt liittymätilauksesi, voit kytkeytyä valokuituverkkoon. Asennuksen suorittaa Tmi TeleTeet/Teet Hiob. Asennuspakettiin kuuluu kytkentäkotelo, mediamuunnin sekä WLAN-reititin. Jos tilaaja haluaa laajentaa kotiverkkoaan, sekin onnistuu. Soita Pamelalle tai Teetille jos tarvitset konsultointia koskien taloasennusta.
Vessönet tarjoaa 100/100 Mbs (500/500 Mbs liittymiä Pohjois-Vessöössä).