Kaivaminen Vessöössä – Tilaa kartta

Vessönet Anl Osk on jo 31.10.2011 alkaen kaivanut maahan valokuitukaapeleita. Vessönetin kantalinjat kattavat melkein koko Vessöön saaren. Kuitukaapelia on vedetty kaikkiin kymmeneen kylään ja kattavat myös osaan ranta-alueista. Valtaosa kaapeleista on maakaapelia mutta muutamilla alueilla on ilmakaapeleita. Kaikki kantakuitukaapelit ovat GPS-mitattuja ja Vessönetillä on yksityiskohtaiset kartat, joita voit tilata. Talokaapeleita, eli tonteilla vedettyjä kaapeleita ei ole GPS-mitattu, mutta ne voidaan osoittaa kaapelitutkalla.

Kaivaa turvallisesti

Ennen kuin aloitat kaivuprojektia Vessöössä, on tärkeää selvittää kaapeleiden sijainti, myös siitä syystä että kaapelivaurion aiheuttaja on korvausvelvollinen. Voit tehdä ilmaisen kyselyn Kaivuulupa.fi -palvelussa tai täyttää alla olevan lomakkeen, niin lähetämme sinulle kartan pdf -muodossa. Näin voit pienentää kaapelivaurion riskiä.
Kiireellisissä tapauksissa karttoja voi tilata puhelimitse Vessönetin hallitusjäseneltä.

Hyödynnä Vessönetin maksutonta kaapelitutkapalvelua, kun kaivat kaapeleiden alueella! Kartat osoittavat kaapeleiden sijainnin tai että alueelle on vedetty kaapeleita, mutta kaapelitutkapalvelun avulla Vessönet merkitsee maastoon värillä kaapelin täsmällisen sijainnin.


Täytä lomake

Lähetämme pdf-kartan ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen.